گزارش رویداد

مراسم افتتاحیه سینماتک برج آزادی

مراسم افتتاحیه و رونمایی از پوستر سینماتک برج آزادی با حضور مدیران و مسئولان فرهنگی، هنری و اصحاب رسانه در تالار کوچک برج آزادی برگزار شد.

مراسم افتتاحیه سینماتک برج آزادی

به گزارش روابط عمومی برج آزادی، پس از قرائت آیاتی چند از قرآن و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و پخش کلیپی تصویری با موضوع سازه برج آزادی و موقعیت‌های مکانی دسترسی به این مجموعه، فرزاد هوشیار رئیس برج موزه آزادی ضمن خیر مقدم به هنرمندان و علاقه‌مندان برای حضور در این برنامه گفت: سینماتک یک رویکرد روشنفکرانه در سینمای ایران و محل اتصال و آویز بین علاقه‌مندان به سینما و عرصه سینما است.

این مجموعه می‌تواند، با هدف حمایت از علاقه‌مندان به هنر سینما مشابه دانشگاه برای کسانی باشد که می‌خواهند فیلم‌های هنر و تجربی رقم بزنند.
سینماتک با تداوم پیگیرانه باعث می‌شد فرهنگ گفتمان فیلم در ایران از بین نرود همان طور که افرادی مثل تروفو و هیچکاک از دل سینماتک‌های پیشرو در جهان بیرون آمده‌اند.
وی افزود: فرخ غفاری قبل از انقلاب سینما تک را جلو می‌برد و در دهه 70 چهره‌های بزرگ امروز سینمای ایران در فیلم خانه ملی ارشاد  فیلم می‌دیدند و آموزش‌های لازم را برای ساخت اثر در خود نهادینه می‌کردند.
رئیس موزه آزادی با ابراز امیدواری از معرفی مولفه‌های سینمای ملی در سینما تاکید کرد: امیدواریم با پشتکار و استمرار، برنامه‌ها سینماتک ادامه داشته باشد و تا مکتب‌ها و ژانر‌های مختلف در تاریخ سینمای جهان  در بستر گفت‌وگو را مورد بحث و مطالعه سینما دوستان قرار گیرد.

مسئول موزه برج آزادی در انتها از باز بودن درب‌های این مجموعه برای همه اقشار فرهنگی و هنری خبر داد.
پس از صحبت‌های فرزاد هوشیار، مازیار فکری ارشاد ضمن یادآوری این موضوع که سینماتک در همه جای جهان وجود دارد و بعضا مخاطبان ثابت و عاشقان واقعی سینما تکی مخاطب آن هستند گفت: همچنان با گذشت 125 سال از تاریخ سینما تماشای یک اثر سینمایی بر پرده نقره‌ای جلوه دیگری دارد.
این منتقد سینما با اشاره به تفاوت ساختاری این سینماتک با سایر سینماتک‌های تهران و سایر شهرها گفت: منتقدان سینما قرار نیست با فیلمسازان وارد گفت‌وگو شوند بلکه وظیفه منتقد برقراری گفت‌وگو با مخاطب از طریق رسانه‌ها است و گفت‌وگو با مخاطب جدی سینما جذابیت ایجاد می‌کند.

وی افزود: باز کردن باب گفت‌وگو بین منتقد سینما و مخاطب بر بحث و گفت‌وگو با کارگردان اولویت دارد و امید داریم روزهای سه‌شنبه محفل هنری داشته و درباره عشق به سینما گپ بزنیم.
این عضو انجمن منتقدان در انتها با وام گرفتن از  یک دیالوگ سینمایی«سینما آدم تربیت می‌کند» اظهار داشت که رسالت سینماتک این است که عاشقان سینما را  تربیت کند و سپس ابزار امیدواری کرد که پس از این جریان فکری بحث و گفت‌وگو سینما در این مجموعه راه‌اندازی شود و سینماتک محفل و پاتوقی باشد برای کسانی که شیفته پرده نقره‌ای سینما هستند.

در پایان این مراسم فرزاد هوشیار با دعوت از میهمانان ویژه غلامحسین شاه‌علی، مدیر مجموعه تئاتر محراب، حامد توکل، مدیر گروه اجتماعی شبکه تهران، مازیار فکری ارشاد، منتقد سینما و میثم مزلقانی مدیر سینما تک برج آزادی، پوستر این رویداد را رونمایی کردند.

مراسم افتتاحیه سینماتک برج آزادی مراسم افتتاحیه سینماتک برج آزادی مراسم افتتاحیه سینماتک برج آزادی مراسم افتتاحیه سینماتک برج آزادی مراسم افتتاحیه سینماتک برج آزادی مراسم افتتاحیه سینماتک برج آزادی

تسجيل الدخول | يسجل
الأحداث