بنیاد رودکی با میزبانی از 376 گروه هنری و 1185 سانس اجرا در برگزاری رویدادهای موسیقی، نمایش، همایش، نمایشگاه و ... به فعالیت خود در سال 1403 پایان داد.

این مجموعه با دارا بودن تالارهای وحدت، رودکی، حافظ، فردوسی، مجموعه برج آزادی و همچنین پهنه رودکی همواره میزبان رویدادهای فرهنگی هنری مختلف است؛ در طی سال 1403 در مجموع 1185 سانس اجرا توسط 376 گروه در حوزههای گوناگون در مجموعههای این بنیاد برگزار شده است.
ارکستر سمفونیک تهران با 8 عنوان برنامه، 22 اجرا را در تالار وحدت روی صحنه برده است؛ همچنین ارکستر موسیقی ملی ایران با 8 عنوان برنامه 11 سانس کنسرت را در تالار وحدت و یک کنسرت را در شهر ساری برگزار کرده است.
با اجرای طرح «طرز تازه» بنیاد رودکی، 6 گروه موسیقی، 8 شب در تالارهای وحدت و رودکی به اجرای کنسرت پرداختهاند؛ این درحالی است که 14 گروه موسیقی فعال در حوزه موسیقی بانوان نیز مجموعا 33 برنامه را در طول سال، ویژه بانوان در تالار وحدت روی صحنه بردهاند.
بر همین اساس و در مجموع 58 گروه موسیقی، 142 سانس کنسرت را در تالار وحدت برگزار کردهاند.
تالار وحدت با برگزاری چهلمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر میزبان 12 گروه موسیقی سنتی، ارکسترال و بینالملل بود.
در حوزه نمایش نیز 5 گروه نمایشی با 143 اجرا در تالار وحدت روی صحنه رفتهاند؛ این در حالیاست که در ایام برگزاری چهل و دومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر نیز 5 گروه نمایشی در این تالار به اجرای نمایش پرداختهاند.
همچنین تالار وحدت به عنوان یکی از مراکز مهم فرهنگی کشور، در سال 1403، میزبان 32 همایش و ویژه برنامههای فرهنگی در سطوح ملی و بینالمللی بوده است.
در تالار رودکی نیز، 39 گروه موسیقی، 89 اجرا را در سبکهای کلاسیک، ارکسترال، سنتی، تلفیقی و ... روی صحنه بردهاند؛ در جشنواره موسیقی فجر نیز 12 گروه موسیقی به این تالار آمدهاند.
در بخش برگزاری رویداد نیز 14 همایش در تالار رودکی برگزار شده است.
در تالار حافظ 12 گروه نمایشی، 265 اجرای صحنهای داشتهاند. علاوه بر آن در جشنواره بینالمللی تئاتر فجر نیز 16 اجرا توسط 8 گروه روی صحنه رفته است. تالار فردوسی نیز میزبان 61 اجرا بوده است.
پهنه رودکی نیز در همجواری تالار وحدت به عنوان یکی از مراکز مهم فعالیتهای فرهنگی هنری میزبان رویدادهای مختلفی بوده است. این پهنه در ایام ماه محرم میزبان 12 شب مجلس تعزیه بوده است. در جریان برگزاری جشنوارههای تئاتر و موسیقی فجر نیز 5 نمایش خیابانی و یک موسیقی خیابانی پهنه رودکی اجرا شدهاند.
مجموعه برج آزادی به عنوان نماد ملی ایران و مرکز فرهنگی هنری انقلاب اسلامی نیز میزبان رویدادهای فرهنگی هنری متنوعی بوده است. در سال جاری در سالن اصلی این مجموعه 20 گروه نمایشی در مجموع 81 سانس به روی صحنه رفتهاند. همچنین 40 گروه موسیقی 55 سانس کنسرت را در این سالن برگزار کردهاند.
از سوی دیگر برج آزادی میزبان برگزاری 12 عنوان جشنواره بوده است؛ این در حالیاست که 41 رویداد فرهنگی هنری نیز در قسمتهای مختلف این مجموعه برگزار شده است.
در بخش نمایشگاههای تجسمی، 36 عنوان نمایشگاه انفرادی و گروهی نقاشی، عکاسی، صنایع دستی و ... مجموعا 511 روز در نگارخانههای برج آزادی برپا بودهاند.
این برج با دارا بودن فضاهای معماری ویژه و نیز فضاهای موزهای همواره میزبان گردشگران داخلی و خارجی است و در سال 1403 بیش از 100 هزار نفر از این فضاها بازدید کردهاند.
اجرای برجنگاره (ویدئومپینگ) به مناسبهای مختلف نیز از برنامههای ویژه برج آزادی است. طی سال گذشته 25 عنوان برجنگاره بر نمای این برج نقش بستهاند.